Η Εθνική Ελλάδας παρέλαβε τα χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο από τον Γιάννη Βρούτση, με τους Στέλιο Αργυρόπουλου και Κωνσταντίνο Κάκκαρη να επιλέγονται στην κορυφαία επτάδα της διοργάνωσης.
Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία στο Βελιγράδι, κατακτώντας το πρώτο της μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου επικράτησαν της Ιταλίας με 12-5 και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
Αμέσως μετά το τέλος του τελικού ανάμεσα στη Σερβία και την Ουγγαρία, ο οποίος βρήκε νικητές τους οικοδεσπότες, έγινε η απονομή των μεταλλίων, αλλά και η ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών.
Στην κορυφαία επτάδα της διοργάνωσης βρέθηκαν φυσικά και δύο Έλληνες. Ο Στέλιος Αργυρόπουλος, ο οποίος πέτυχε 26 γκολ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο Κωνσταντίνος Κάκκαρης.
Αμέσως μετά ακολούθησε η απονομή των χάλκινων μεταλλίων στον προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες, από τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
